HTML

RoadRecord.hu kiküldetési rendelvény

RoadRecord.hu kiküldetési rendelvény NAV biztos ÚTNYILVÁNTARTÁS és KIKÜLDETÉSI RENDELVÉNY készítése 7 perc alatt, partnertávolságok tömeges számolása beépített térképpel háztól-házig! Nem külső térképes kilométervadászás, ez teljesen más kiküldetési rendelvény!

Friss topikok

MKOE szakmai ajánlás a RoadRecord programra

2014.01.12. 22:43 Barazsy Ákos

Mindig is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a RoadRecord program a hatályos előírásoknak és az Ügyfelek elvárásainak is maximálisan megfeleljen.

Mindenkori cél, hogy tényleg olyan megoldást adjunk Ügyfeleink kezébe, ami egyben jó befektetés is, és örömmel is használ mindenki, hiszen a kiküldetési rendelvény elkészítését alapvetően senki sem szereti.

Már a kezdetekkor is folyamatosan együtt dolgoztunk a szakma jeles képviselőivel, az utóbbi időben pedig az MKOE-vel (Magyar Könyvelők Országos Egyesülete) különösen szoros lett a munka.MKOE

Fejlesztéseinknek köszönhetően most viszont örömmel jelenthetem be, hogy az MKOE szakmai ajánlásával látta el a RoadRecord programot, a piacon csak mi rendelkezünk ilyen minősítéssel, hurrá – hurrá!

Így aki a RoadRecord-ot használ, az biztos lehet abban, hogy kiküldetési rendelvénye jó kezekben van, ezt egyéb garanciáink is alátámasztják!

Megjegyzés: mostanában egyre többen villognak különböző minősítésekkel – tudjuk azok miről szólnak… ez nem olyan.

komment

Címkék: program kiküldetési rendelvény

A bejegyzés trackback címe:

https://kikuldetesi-rendelveny.blog.hu/api/trackback/id/tr845755377
süti beállítások módosítása